”Yoga Pentru Mame”

Clase yoga pentru mame si yoga mama cu bebe (fizic).


Program:
MARTI, ora 11, yoga mama&bebe (3-8 luni)
VINERI, ora 10.30, yoga mama

Tarif: 80 lei/sedinta/45 minute (yoga mama, yoga mama&bebe)
 Programeza-ti un loc prin formularul online sau la 0735.916.743.

Trainer: Marina Andreea Peteoacă – Profesor de yoga acreditat pentru adulți și copii, Facilitator Sound Healing și Practicant Reiki

Clasa de yoga pentru mame

IMPORTANT: Dacă ai născut recent solicită acordul mediclui gineolog pentru a participa la această clasă  (după 6 săptămâni de la nașterea naturală, 3 luni de la nașterea prin cezariană).
Aceste clase oferă o oportunitate minunată de a te conecta cu corpul tău în procesul de recuperare și regenerare după naștere.
Vom explora mișcările blânde de yoga adaptate nevoilor tale postpartum, concentrându-ne pe întărirea mușchilor de bază, restabilirea posturii și relaxarea corpului și minții. Vei beneficia de tehnici de respirație și de relaxare care te vor ajuta să gestionezi stresul și să te simți mai echilibrată și mai centrată în această perioadă de tranziție.

În plus, vei avea oportunitatea de a întâlni și de a împărtăși experiențe cu alte mame care trec prin aceeași etapă de viață.

Beneficii ale caselor de yoga pentru mame:
– clasele de yoga oferă posturi specifice care ajută la recuperarea mușchilor slăbiți în timpul sarcinii și nașterii, contribuind la restabilirea tonusului muscular și a forței.
–  ajuta la îmbunătățirea flexibilității și mobilității articulațiilor
– ajuta la reducerea nivelului de stres și anxietate, oferind mamei un moment de calm și liniște în mijlocul provocărilor și responsabilităților postnatale.
– participarea la clasele de yoga oferă un spațiu sigur și susținător, astfel încât mamele să își poată exprima emoțiile și să se conecteze cu sine, contribuind la menținerea unei stări de sănătate mintală pozitive

Clasa de yoga mama&bebe (bebe 3-8 luni)
Clasa de yoga pentru mame și bebeluși oferă un spațiu sigur în care mamele pot practica yoga alături de bebelușele lor. Aceasta este o ocazie minunată pentru mamă și copil să se conecteze și să se bucure de mișcare ușoară, joacă și relaxare.
Clasa include exerciții blânde de yoga, adaptate nevoilor postpartum ale mamei, precum și interacțiuni distractive și jocuri pentru bebeluși. Participantele vor beneficia și de tehnici de respirație și relaxare, îmbunătățindu-le atât sănătatea fizică, cât și mentală.
Această experiență unică oferă oportunitatea de a întări legătura mamă-copil și de a se conecta cu alte mame într-un mediu prietenos

Beneficii ale claselor de yoga mama &bebe:
– pportunitatea de a întări legătura dintre mamă și copil și de a crea momente de interacțiune și
conectare afectivă
– posturile de yoga pot ajuta la întărirea mușchilor slăbiți în timpul sarcinii și la recuperarea generală
după naștere, precum și la îmbunătățirea posturii și a flexibilității
– exercițiile și mișcările blânde de yoga pot ajuta la stimularea dezvoltării motorii și cognitive ale bebelușului, contribuind la întărirea mușchilor și la îmbunătățirea coordonării motorii.
– gestionarea mai bună a stresului și anxietății asociate cu noua responsabilitate de a avea un copil
și cu schimbările aduse de maternitate legate de maternitate.

 

    INSCRIERE-TE ONLINE AICI!

      Bifeaza optiunea:     Sunt de acord cu termenii & conditiile GDPR.