Politica de confidentialitate - Centrul 9 Luni
Oferim o gama larga de cursuri gravide, gravide, centrul 9 luni, 9 luni, cursuri masaj gravide.
cursuri gravide, gravide, centrul 9 luni, 9 luni, cursuri masaj gravide
16781
page-template-default,page,page-id-16781,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge | shared by themes24x7.com,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Politica de Confidentialitate a prelucrarii datelor cu caracter personal, www.centrul-9luni.ro

Politica de confidentialitate este modalitatea de a prezenta viziatorilor www.centrul-9luni.ro si clientilor Centrul 9 luni modul in care colectam si prelucram datele cu caracter personal.

Pentru ca ne dorim ca procesul sa fie transparent, va rugam sa parcurgeti informatiile de mai jos in ceea ce priveste modul in care colectam si utilizam informatiile cu caracter personal.

Incepand cu data de 25 mai 2018 ne aliniem noilor politici GDPR.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale.

Cum colectam informatiile

1.      Prin intermediul formularului online www.centrul-9luni.ro, atunci cand inscrierea/programarea se face online

2.      Telefonic, la 0735.915.743, atunci cand inscrierea/programarea se face telefonic

Ce tip de informatii colectam

Colectam urmatoarele informatii: numele si prenumele, adresa de e-mail si numarul de telefon.

Conform Legii 210/1999 (Legea Concediului Paternal), colectam si alte date cu caracter  personal, pentru mai multe datelii cititi sectiunea “Situatii speciale”

Situatii speciale

Conform Legii 210/1999, Legea Concediului Paternal, in vederea intocmirii Atestatului de Puericulutura, solicitam urmatoarele date: numele si prenumele, numar si serie CI, adresa CI, numele angajatorului.

Aceste date colectate vor fi sterse AUTOMAT in termen de 24 de ore de la eliberarea Atestatului de Puericultura.

Cu ce scop colectam datele

1.      Pentru prestarea serviciilor noastre, inscriere/ programare la serviciile noastre

2.      Pentru eliberarea Atestatului de Puericultura

3.      Pentru imbunatatirea serviciilor noastre

Cat timp pastram datele

Datele solicitate pentru inscriere/programare la serviciile noastre sunt pastrate timp de 1 an, apoi vor fi sterse in mod automat.

La solicitarea dumneavoastra acestea pot fi sterse imediat dupa prestarea serviciului, in acest sens este necesar transmiterea unui e-mail cu acesta cerinta la, contact@centrul-9luni.ro

Datele mentionate in sectiuea “Situatii speciale, vor fi sterse in termen de 24 de ore de la eliberarea Atestatului de Puericultura.

Cui transmitem datele dumneavoastra

NU transmitem nimanui datele dumneavoastra.

Securitatea datelor

In scopul stocarii si prelucrarii datelor securitatea este importanta, folosim tehnologia HTTPS.

Ce drepturi aveți

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal.

Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dumneavoastra.